ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΣΙΕΝΑ...



Και τώρα έχει σειρά η Σιένα,αφού αποστολή εξετελέσθη και πήραμε την πρωτιά στον όμιλο.
Βέβαια χρειάστηκε να φτάσουμε στην παράταση για να κάμψουμε την αντίσταση της αδιάφορης Μάλαγα ,αλλά σημασιά έχει το αποτέλεσμα (103-95). Για να φτάσουμε όμως μέχρι εκεί χρειαστηκε να παίξουμε μεσα στην απάθεια για ένα δεκάλεπτο και να χάσουμε μια διαφορά των 20 και βάλε πόντων διαφορά.

Αυτό συνέβη όσο παίζαμε στην βασική πεντάδα με τον Σπανούλη και δυστιχώς γεγονός επαναλμβανόμενο παύει να είναι σύμπτωση και αρχίζει και καταντάει ανησυχητικό,καθώς αντί να βοηθάει την ομάδα ,την δυσκολεύει όλο και περισσότερο. Για να ξηγηθούμε καμία προσωπική εμπάθεια ,παίκτης μας είναι και τον αγαπάμε αλλά κάτι φταίει στην χημεία του με την ομάδα.

Ο κόσμος σήμερα ήταν ικανοποιητικός σε παρουσία αλλά όχι αρκετός για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι που κρινόταν η θέση μας στο Βερολίνο. Ήταν κοντά στους 12.000 αλλά άνετα έπρεπε να τιγκάρει το γήπεδο.

Για ακόμη ένα παιχνίδι ο Μπατίστ ήταν τρομερός και κυρίαρχος στην ρακέτα. Δεν μπορούμε να μην μπούμε στην διαδικασία να θυμηθούμε την πρώτη του χρονιά στην ομάδα και τις μετριότατες εμφανίσεις του ως 3αρι. Μέσα σε μια πενταετία ο μέγιστος Ομπραντοβιτς κατάφερε αυτόν τον μέτριο παίκτη να τον κάνει πρώτο βιολί στην πληρέστερη ομάδα της ευρώπης και το πιο ευκίνητο πεντάρι που υπάρχει στην ευρωπαική αγορά.

Τώρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε την Σιένα σε ματς που θα κριθούν στις 3 νικηφόρες νίκες ,θα έχουμε το πλεονέκτημα ,άρα καλώς εχόντων των πραγμάτων η θέση στο final 4 είναι πιο κοντά απο ποτέ. Απλά την έδρα να εκμεταλλευτούμε και περάσαμε.



Τα δεκάλεπτα: 21-16, 48-35, 66-59, 86-86 (κ.α.), 103-95

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Σπανούλης 8, Περπέρογλου 12 (2), Μπατίστ 22, Φώτσης 9, Χατζηβρέττας 2, Νίκολας 15 (3), Τσαρτσαρής 1, Διαμαντίδης 9 (1), Πέκοβιτς 13, Γιασικεβίτσιους 12 (1).

Μάλαγα (Ρενέσες): Κουκ, Γκομί 16 (2), Ροντρίγκεζ 13 (3), Κορταμπερία 5 (1), Βελς 21 (3), Εν Ντονγκ 1, Γκάμπριελ 17 (5), Χιμένεθ 10 (2), Άρτσιμπαλντ 2, Κελάτι 4, Χάισλιπ 6 (1).

Σχόλια