ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ,ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ!!



Δυστιχώς η 500η κούπα δεν μας έκανε την τιμή να έρθει αυτό το Σαββατοκύριακο ή μάλλον οι κοπέλες δεν μας έκαναν την τιμή να παίξουν το μπάσκετ που ξέρουν και μπορούν.

Όταν σε ένα ημιτελικό κυπέλλου ,που υποτίθεται είναι ο αγώνας της χρονιάς, καταφέρνεις και βάζεις μόλις 45 πόντους τότε όλα τα υπόλοιπα πάνε περίπατο.

Η αλήθεια είναι ότι κι εμείς υπερβάλλαμε και περιμένα να έρθει πιο εύκολα το κύπελλο στα χέρια μας. Δεν είναι όμως έτσι καθώς η θορν ζήτημα να έκανε 3 προπονήσεις και ο κορωναίος ζήτημα να είναι στην ομάδα 1 εβδομάδα. Δεν ήταν τόσο εύκολο τελικά ,παίζαμε με μια ομάδα που τα τελευταία 5 χρόνια κάνει πρωταθλητισμό και έχει παίκτριες έμπειρες και με προσωπικότητα. Απο την άλλη εμείς έχουμε μια ομάδα που κάθε σεζόν μέχρι το τέλος της ,ψάχνεται.

Έτσι έγινε και σήμερα ,τραγική εμφάνιση ,αν και μέχρι την αρχή του τρίτου δεκαλέπτου είχαμε το προβάδισμα .Όμως κάπου εκεί ,λανθασμένες επιλογές στην άμυνα μας στοίχησαν και έτσι ουσιαστικά στο τρίτο δεκάλεπτο όλα τελειώσαν και ήρθε το τελικό 57-45.


Η χρονιά κρίνεται και είναι αποτυγχημενη ,η ομάδα πρέπει να κάνει καινούρια αρχή με τον Τάκη Κορωναίο ,να αποκτήσει νοοτροπία νικητή ,να γίνουν το καλοκαίρι σωστές μεταγραφές ,έτσι ώστε του χρόνου να διεκδικήσουμε επι ίσοις όροις αυτά που μας αναλογούν.


Τέλος ,δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στον κόσμο της ομάδας που γέμισε το κλειστό του Δασαλ και έδωσε πράσινο χρώμα στην περιοχή. ΤΕΤΟΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ!!

ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ!!

Αυτά πρέπει να τα βλέπουν όλα τα τμήματα και να μάθουν να αγωνίζονται για αυτόν τον υπέροχο λαό. Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε...


Τα δεκάλεπτα: 16-15, 22-28, 40-35, 57-45

ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ (Δάγλας): Καλέντζου 6, Καλογήρου, Σωτηρίου 2, Χατζηνικολάου 11 (4 ασ.), Τσέρου 6, Καλτσίδου 14 (2), Μπόνη, Μάζιτς 14, Ντέϊβις 4.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κορωναίος): Σπαθάρου 2, Σταμάτη, Κωστάκη 15 (2), Μπαλτά, Κατωπόδη, Νικολαϊδου 11, Θορν 4, Ζυκιρίδου 7.

Σχόλια