ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΣΕΙΤΑΡΙΔΗ ΚΑΙ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ



Και όπως είναι φυσιολογικό άρχισε απο τώρα η μεταγραφική φιλολογία ,μόνο που στην συγκεκριμένη περίπτωση ,οι αναφορες στους Σειταρίδη και Κατσουράνη είναι υπαρκτές και μελετούντε απο την παε.

Σίγουρ και οι 2 παίκτες είναι απο τους καλύτερους στην Ελλάδα ,τουλάχιστον ο ένας ,καθώς ο άλλος τα τελευταία χρόνια έχει ξεχάσει το άθλημα εξαιτίας της χλιδάτης ζωής (γιούρκας). Η άποψη μας πως αν και οι δυο είναι διατεθειμένοι να αποδώσουν αυτό που μπορούν ,σίγουρα είναι χρήσημοι στην ομάδα αλλά πρώτος απο όλους πρέπει να τους τσεκάρει ο προπονητής μας και να δει αν του κάνουν. Στην παε ,πρέπει να τον αφήσουν μόνο του να δει όλες τις περιπτώσεις ώστε να χτίσει την ομάδ απου έχει στο μυαλό του.

Στην θέση του Γιούρκα απο τότε που έχει φύγει ,δυστιχώς δεν μπορέσαμε να βρούμε άξιο αντικαταστάτη του και ταλαιπορούμαστε με τον Βύντρα κτλ.
Σε αυτήν του Κατσουράνη μπορούμε να πούμε πως είμαστε υπερπλήρεις ,οπότε μιλάμε για απόκτηση του μόνο σε περίπτωση που φύγει κάποιος απο τους σημερινούς (Σίλβα-Σιμάο-Μάτος). Δύσκολη επιλογή σίγουρα...

Αν και πιστεύουμε πως είναι αρκετά δύσκολη η περίπτωση του Σειταρίδη ,καθώς μην ξεχνάτε πως είχε παει την παε στο ευρωπαικό δικαστήριο για κάποιες οφειλές και ο Τζίγγερ λογικά θα ασκήσει βέτο ,όπως στην περίπτωση του Κυργιάκου. Οπότε όπως γίνεται αντιληπτό ,υπάρχουν κάποια βασικά εμπόδια.


Εδώ είμαστε και θα δούμε τα τι και πως. Το μονο σίγουρο είναι πως ,μέχρι να βρούμε τα σωστά άτομα ,έχουμε καιρό...

Σχόλια