ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΔΗΜΟΥ


Σήμερα οι μάγκες με τα σκουφιά απέδειξαν για ακόμη μια φορά ότι είναι το πιο πευχημένο τμήμα του συλλόγου. Νικησαμε τον δεύτερο Πανιώνιο με 7-4 και τώρα διεκδικούμε την δεύτερη θέση ,έχοντας παράλληλα ένα βατό πρόγραμμα. Να σημειώσουμε πως νικήσαμε έναν Πανιώνιο που κάνει ευρωπαική πορεία και πρωταθλητισμό.

Οι μάγκες αυτοί μας κάνουν περήφανους κάθε φορά και τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Επίσης να σημειώσουμε πως το τελικό αποτέλεσμα προέκυψε απο τρομερή ανατροπή στο τρίτο οκτάλεπτο ,καθώς μέχρι και το δεύτερο χάναμε 3-4 και το κάναμε 7-4 ,με πολύ καλή εμφάνιση του τερματοφύλακα μας.

Τέλος ,συγκινιτικη ήταν η εμφάνιση του Κώστα Δήμου που ήταν στο αναπηρικό καροτσάκι αφού ακόμη αναρρώνει απο τα τραύματα του .Ο πολίστας μας παρακολούθησε απο τον πάγκο το ματς και χειροκροτήθηκε ζεστά απο τους ...δυστιχώς λίγους φιλάθλους της ομάδας.

Δυστιχώς όμως ,μετά το ματς μάθαμε και την άσχημη πλευρά του τμήματος...την οικονομική καθώς οι διοικούντες του ερασιτέχνη (δηλαδή,θανάσης γιαννακόπουλος) δεν έχουν αποπλήρώσει το συμβόλαιο το Δήμου ,όπως είχαν υποσχεθεί .Πράγμα απαράδεκτο και μη ανθρώπινο που όλοι μας νιώθουμε ντροπή για αυό. Ευχή μας να είναι μια παρεξήγηση και να σταθούν οικονομικά δίπλα του. Και κατα δεύτερο λόγο γιατί είναι αλήρωτη όλη η ομάδα. Οπότε απο Δευτέρα αποχή...και γυσικά δεν μπορούμε να σταθούμε απέναντι στους παίκτες ,έχουν χίλια δίκια!!


Τα οκτάλεπτα: 1-3, 1-1, 2-0, 3-0

Τα γκολ:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βράνιες 3, Κουντουδιός, Δερμιτζάκης, Τσόκας, Βουλγαράκης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μάζης 2, Παπαδόγκωνας, Μουρίκης



ΥΣ:Τώρα το συγκεκριμένο θα ακουστεί ως ειρωνεία αλλά...Θανάση βλέπεις τι μπορεί να κάνει η ομάδα,που έχει φτάσει ,χώστε λίγα φράγκα μήπως και δούμε τίποτα τρελό του χρόνου. Είδατε,δεν είναι τίποτα το ακατόρθωτο...

Σχόλια