ΝΙΚΗ ΜΕΣΑ...ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ




Εντάξει ,ούτε να προσποιηθούμε δεν μπορούμε ,ούτε να προσπάθησουμε να σας πείσουμε πως όλα είναι μια χαρά. Στην αρχή της χρονιάς ίσως πολλοί να φανταζόμασταν αυτό το ματς ως ένα ευχάριστο απόγευμα που θα παίζαμε για το τρίποντο με σκοπό την διατήρηση μας στην πρώτη θέση ή τουλάχιστον στην άμεση διεκδίκηση της. Πάντως όχι να παίζουμε για την δεύτερη θέση και να μην έχουμε καμία ελπίδα για το πρωτάθλημα.

Και μπορεί η διεκδίκηση να είναι σημαντική για την προυσία μας και του χρόνου στο champions league αλλά η ξενέρα με το πρωτάθλημα και το κύπελλο δεν δίνει σε κανέναν το κουράγιο να υποστηρίξει την ομάδα.

Κατά τ'άλλα σήμερα νικήσαμε 0-1 τον Θρασύβουλο σε ένα ματς σούπα .Το γκολ το έβαλε ο Σαλπιγγίδης με πέναλντυ ,που κέρδισε ο ίδιος. Μετά ακυρώθηκε κακώς σαν οφσάιντ ένα γκολ του Νίνη (που το ανακάλυψαν πάλι ο θεός και η ψυχή τους) και είχε ένα δοκάρι ο Θρασύβουλος με τον Αμπραμοβιτς (όνομα και πράγμα) προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Το δεύτερο ημίχρονο σαν να μην έγινε ποτέ.


ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΝΙΚΑΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ!



ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
: Πεκάνια, Λιαπάκης, Μίχος, Μαρτορέλ, Σωτήρχος, Κατσίκης (81΄ Σερέπας), Χλωρός (62΄ Χλωρός), Αμπράμοβιτς, Μπαριέντος (57΄ Ουέλινγκτον), Τσιώλης, Μανωλάς

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Γκαλίνοβιτς, Σαριέγκι, Μάτος (40΄ Ντέιβιντ), Νίνης (77΄ Κλέιτον), Σαλπιγγίδης, Χριστοδουλόπουλος, Σιμάο, Πετρόπουλος (67΄ Ρουκάβινα), Βύντρα, Νίλσον, Σπυρόπουλος

Σχόλια