ΕΓΩ ΘΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΜΗ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ...






Δεύτερο σερί Σαββατοκύριακο, δεύτερος σερί ευρωπαικός τελικός ,δεύτερη σερί ήττα ..
Συμπεράσματα; Μια ακόμη χαμένη ευκαιρία για την κατάκτηση ενός ευρωπαικού τροπαίου και 500 τίτλου του συλλόγου αλλά και μια διεθνή αναγνώριση απο τον χώρο του βόλλευ και ένα βήμα παραπάνω σε όλα τα επίπεδα.
Μπάλα είναι και στο βόλλευ σχεδόν πάντα κερδίζει ο καλύτερος και δεν μετράνε τύχες και τα σχετικά .Ετσι έγινε και χθες ,οι Ρώσοι της Λοκομοτίβ ήταν καλύτεροι και μας νίκησαν δίκαια με 3-1. Μην ξεχνάμε ότι προέρχοντε απο μια μεγάλη σχολή βόλλευ ,έχουν κατακτήσει σε 17 χρόνια ιστορίας ,16 τρόπαια μεταξύ αυτών και ευρωπαικά. Απο την άλλη εμείς ,χτιστήκαμε το καλοκαίρι...εν μέσω παραιτήσεων και ο τελικός σε μια ευρωπαική διοργάνωση αποτελεί άθλο και μεγάλη επιτυχία.
Επίσης ,η ομάδα έπαιξε στο πιο δύσκολο και δυνατό final 4 cev cup που έγινε ποτέ ,αποτελούμενο απο ομάδες που κάλλιστα θα μπορούσαν να παίζουν σε αυτό του champions league. Αλλά όπως και να το κάνουμε ,σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να πούμε πως δεν μας πείραξε. Ένας ευρωπαικός τίτλος χάθηκε μέσα στην έδρα μας με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει.

Η ομάδα το πάλεψε ,ίσως όχι όσο μπορούσε καθώς οι ξένοι δεν βοήθησαν όσο έπρεπε ,αλλά δεν μπορούμε να πούμε πως άτι συγκεκριμένα έφταιξε. Οι αντίπαλοι διαθέτοντας τρομερούς σέρβερς και βγάζοντας εκπληκτικές άμυνες ,θα μπορούσαμε να πούμε πως δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να κάμψουν την αντίσταση μας. Κομβικό σημείο το τρίτο σετ που στα μέσα του ,με τρομερό σερί οι Ρώσοι πήραν την διαφορά και ουσιαστικά το ματς ,αφού κάπου εκεί δεν το πίστεψε η ομάδα αλλά ούτε και ο κόσμος.

Όσον αφορά στο κομμάτι του κόσμου και την παρουσία του σε αυτό το διήμερο ,τα λόγια μόνο θετικά μπορεί να είναι .Μαζεύτηκαν συνολικά κοντά στις 27.000 κόσμος μέσα σε 2 μέρες για να παρακολουθήσει βόλλευ ,στοιχείο που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο απο κανένας. Και όσο κι αν μας στεναχώρησε που το γήπεδο δεν γέμισε εντελώς σε ημιτελικό και τελικό ,ο κόσμος έδωσε φοβερή ώθηση στην ομάδα και την βοήθησε όσο μπορούσε. Είμαστε σίγουροι πως πολλοί ,αυτό το διήμερο αγάπησαν το άθλημα και το συγκεκριμένο τμήμα του Συλλόγου. Όπως και πολλοί άλλοι που είμασταν χρόνια δεμένοι και είχαμε πιο ιδιαίτερες σχέσεις με το τμήμα αυτό και είχαμε ...ξενερώσει ελέω Γλυφάδας ,θα ξαναζωντάνεψε μέσα μας αυτή η φλόγα που είχαμε .


Εν κατακλείδι η ομάδα έφτασε σε έναν ευρωπαικό τελικό ,πήρε την 2η θέση του ουέφα του βόλλευ (για να υπάρχει και ένα μέτρο σύγκρισης) και τώρα πρέπει να αφοσιωθεί στην Ελλάδα και στην κατάκτηση του νταμπλ ,που είναι απόλυτα εφικτός στόχος. Αυτό που χρειάζεται είναι η ομάδα να δουλέψει σκληρά και να πάρει τα ματς που πρέπει. Είμαστε σίγουροι πως η διοίκηση θα κάνει τις κινήσεις που χρειάζεται ,θα κρατήσει τον μεγάλο προπονητή που διαθέτουμε ,θα φύγει απο την Γλυφάδα και θα πάει σε ενα γήπεδο...έδρα και θα δυναμώσει κι άλλο την ομάδα ώστε να μπορέσουμε του χρόνου να διεκδικήσουμε το πρώτο σε κατάταξη τρόπαιο στην Ευρώπη ,το champions league.
Αυτό που μας μένει ,είναι ένα μαγικό διήμερο και πως πολύ κόσμος όχι μόνο δεν ξενέρωσε αλλά παθιάστηκε και αγάπησε περισσότερο αυτό το τμήμα.


ΥΣ: Μετά το τέλος του ματς ,όλο το γήπεδο άδειασε .Οι λόγοι είναι αρκετοί και συγκεκριμένοι. Καμία όμως αιτία ,ΚΑΜΙΑ ,δεν αποτελεί δικαιολογία για να αδειάσεις όλο το γήπεδο και η ομάδα σου να απονεμηθεί μπροστά σε κάτι Ρώσους και σε καρέκλες. Ήτανε ΝΤΡΟΠΗ στον Σύλλογο και στα παιδιά που έχουνε δείξει και με το παραπάνω πως αξίζουν τον σεβασμό μας.

ΥΣ2: Μόλις τελείωσε ο αγώνας ,ο Λεώνης ρωτήθηκε απο μια...δημοσιογράφο της ερτ σχετικά με τον τρίτο σερι χαμένο τελικό ,με τον προπονητή μας να της απαντάει καταλλήλως και να την αφήνει στα κρύα του λουτρού. Σε αυτές τις δημοσιογραφικές σχολές που σπουδάζουν κάποιοι τυχάρπαστοι ,καλό είναι να τους μαθαίνουν πως κάποια άτομα πρέπει να τα σέβονται και όχι να τους ξεφτυλίζουν με τέτοιες ερωτήσεις ,μετά απο τέτοιους αγώνες ,μέσα σε τέτοια συναισθηματική φόρτιση.

ΥΣ3: Ίσως πρέπει να αναιρέσουμε κάποια πράγματα σχετικά με την Γλυφάδα μιας και του χρόνου αλλάζουμε έδρα και η ομάδα τώρα μας χρειάζεται ,όσο ποτέ.

Σχόλια