ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ



Εκεί στην Γάτα ,σε κάθε πρωτοσέλιδο σας μας ξαφνιάζεται απο το πόση βλακεά μπορεί να είναι συγκεντρωμένη σε ένα επιτελείο δημοσιογράφων (;;) σε μια εφημερίδα. Τελικά εκεί πέρα ,πρέπει όλοι σας να ξεπερνάτε κάθε όριο.

Δεν εξηγείτε αλλιώς! Κάθε μέρα είστε και με καινούριο αποκλειστικό για όλους και όλα. Και στα παπάρια μας για τους άλλους ,αλλά σε εμάς γιατί γράφετε ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ;;

Αφού όλοι γνωρίζουν πως δεν έχετε κανένα δίαυλο επικοινωνίας με παε,καε,ταπ και ερασιτέχνη. Απλώς για να πουλήσετε ,γράφετε όνειρα που κάνετε σχετικά με την καταστροφή της ομάδας και άλλα διάφορα ωραία.

Τελευταίο φρούτο ,η...φυγή του Τεν Κάτε .Την επομένη του αγώνα με την Βιγιαρεάλ εμφανιστήκατε σίγουροι και απόλυτοι ότι Ολλανδός τεχνικός τελείωσε! Και το παρουσιάζατε φυσικά ως έγκυρη πηγή και αποκλειστικό!!

Σήμερα για να δικαιολογήσετε ακόμη ένα ανυπόστατο δημοσίευμα ,πήγατε να το κουκουλώσετε. Βασικά λάθος ,αποτι έχουμε καταλάβει ούτε που σας ενδιαφέρει αν γελοιοποιήστε με τις κωλοτούμπες που κάνετε. Δεν το κάνετε ούτε για να καλύψετε την μαλακία σας ,ούτε τίποτα τέτοιο. Απλώς γράφετε μια μεγαλύτερη μαλακία πάνω στην προηγούμε ,μήπως και πουλήσετε τίποτα παραπάνω.

Σήμερα λοιπόν, ο λόγος που δεν φεύγει τελικά ο Τεν Κάτε είναι ο οικονομικός και η ρήτρα που έχει στο συμβόλαιο του και κανένας άλλος. Μπράβο,το βρήκατε!

Συνεχίστε να μας προσφέρετε απλόχερα και άλλα αποκλειστικά γιατί είστε όντως μια διέξοδο απο την καθημερινότητα για να γελάμε...

...ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ!!

Σχόλια