ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο Νο 500 ΤΙΤΛΟΣ


Σε έναν υγιεινό περίπατο μετατράπηκε το...μεγάλο ντέρμπυ και τιτανομαχία (χαρακτηρισμοί δημοσιογράφων όλα αυτά) μετάγυ εμάς και της κόκκινης ομάδας. Οι κορίσαροι μας πέτυχαν μια ανετότατη νίκη με 3-0 και αύριο παίζουν στον τελικό με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Το ματς πραγματικά δεν αντέχει σε κριτική .Πιο πολύ αντίσταση και δυσκολία είχε το ματς με τον Άρη στον Τάφο παρά η σημερινή...κομωδία. Κομωδία γιατί μας τα είχανε πρήξει μέρες τώρα έγκυροι δημοσιογράφοι ότι φαβορί για την νίκη είναι ο γαύρος και ότι το επίπεδο του είναι ιδιαίτερα υψηλό. Για άλλη μια φορά το είδαμε και ομολογουμε πως όντως...έχουν ανεβάσει επίπεδο ...στις πίπες (δεν υπάρχει λογοκρισία,τα χουμε πει αυτά).

Εκεί που το πιστέψαν λίγο παραπάνω ήταν στο δεύτερο σετ που πήραν διαφορά ακόμη και με 6 πόντους αλλά μετά οι κορίτσαροι μας έδειξαν γιατί ΤΟΣΑ χρόνια είναι πρώτες στην Ελλάδα και στις καρδιές μας. Και γενικά έχουμε χάσει τον λογαριασμό σχετικα με την πελατειακή μας σχέση με τις γαυρίνες. Βέβαια ο λογαριασμός για φέτος δεν έχει κλείσει ,έχουμε και στο πρωτάθλημα την ευκαιρία να διασκεδάσουμε ,ή μάλλον να μας διασκεδάσουνε.

Δεν θα μπορούσαμε να χρακτηρίσουμε κάποια ως κορυφαία αφού όλες ήταν εξαιρετικές και κάνανε την απόλυτη εμφάνιση ,χωρίς να αφήσουν κανένα περιθώριο στις γαυρίνες.

Σήμερα αποδείχτηκε για ακόμη μια φορά ποιος είναι το αφεντικό και ποιος θα είναι και για φέτος ο κυρίαρχος στον ελλαδικό χώρο.

Όσο για το κατακόκκινο νησί και τους πολυάριθμους γαύρους ,εμείς είδαμε ένα γήπεδο να πανηγυρίζει και να χειροκροτάει κάθε πόντο της ομάδας μας με εμφανή τρόπο. Μάλλον κάποιοι έχουν χάσει το μυαλό τους απο τους συνεχείς βιασμούς του πράσινου αυτοκράτορα σε όλα τα αθλήματα ,στον ...έφηβο τους.

Ο αυριανός τελικός με τον Ηρακλή είναι προγραμματισμένος για τις 18:00.

Σχόλια