Final 4 Challenge Cup...WE ARE BACK!!


Μετά απο 9 ολόκληρα χρόνια ο Παναθηναικός στο βόλλευ γυναικών επιστρέφει ξανά στα ευρωπαικά final4. Με μια καθαρή νίκη με 3-0 σήμερα απέναντι στο Μαρκόπουλο εξασφαλίσαμε και τυπικά το εισητήριο για την τετράδα του challenge cup.

Τώρα αντίπαλος μας στα ημιτελικά θα είναι η Αλμπαθέντε ,πρώτη στο ισπανικό πρωτάθλημα αλλά στα μέτρα μας και πολλοί που γνωρίζουν καλά το άθλημα μας χρίζουν και φαβορί για νίκη.


Τον τόπο διεξαγωγής δεν τον γνωρίζουμε (λογικά ιταλία ή ισπανία) αλλά όπου και να γίνει είναι βέβαιο πως θα υπάρχει ενεργή παρουσία του κόσμου.

Τώρα για το σημερινό ματς δεν έχει να πούμε και πολλά ,έπρεπε να πάρουμε 2 σετ ,νικήσαμε με 3-0 ,το Μαρκόπουλο απο το πρώτο κιόλα σετ παράτησε το ματς και η ομάδα μας έκανε μια χαλαρή προπόνηση.

Τα όνειρα μας σχετικά με το final4;

...Φτάνουν μέχρι και την κούπα,γιατι όχι; Αν παίξουν με πάθος και πιάσουν υψηλή απόδοση όλα είναι πιθανά.

ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ

ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΔΩ ΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΤΡΟΠΑΙΟΥ


¨Κι όταν το κύπελλο σηκώσω...¨


Τα σετ: 25-19, 25-19, 25-21
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κουτουξίδου 1, Σαπαρέφκσα 5, Τότσκο 13, Ντουμιτρέσκου 16, Τομάσεβιτς 12, Φερνάντεζ 8, Μυλωνά (λίμπερο, 75%), Χατζηνίκου 2, Παπαγεωργίου 1.

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ: Ζούκοβα 4, Μ. Γκαραγκούνη 13, Κοσμά 8, Ν. Γκαραγκούνη 3, Τρομπίτας 1, Κόστιτς 10, Κονόμη (λίμπερο, 29%), Δρούγκα 1, Καβαθά.

Σχόλια