Άλλος κάνει φασαρίες και άλλος την πληρώνει!!


Αυτό που έγινε χθες και η απόφαση που βγήκε για τα επεισόδια στον τελικό του κυπέλλου ελλάδος δεν έχει προηγούμενο!!

Η απόφαση ήταν ισόποινη για τον θύτη αλλά και για το θύμα!!!!


Πρώτη φορά γίνεται αυτό στα ιστορικά του αθλήματος. 6 αγωνιστικές κεκλεισμένων και 80.000 ευρώ πρόστιμο γιατί πήγαν φίλαθλοι του Παναθηναικού,γυναίκες και παιδιά και χτυπηθήκαν άνανδρα απο κρανοφόρους φίλους του ολυμπιακού. Γιατί ακριβώς αυτό έγινε !! Και υπάρχουν και βίντεο που το αποδικνείουν.

Ο κ.Προσαλίκας για τα μάτια του κόσμου ένιωσε ότι πρέπει να τιμωρήσει και εμάς παραδειγματικά και εξουσιοδότησε τον κ.Λεβενιώτη να βγάλει αυτήν την απαράδεκτη απόφαση. Για να δείξει ότι ενδιαφέρεται για το καλό του αθλήματος ,ΟΧΙ Κ.ΠΡΟΣΑΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΦΗΜΗΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

Το Σάββατο το βράδυ ανακοινώσατε να ΜΗΝ διατεθούν εισητήρια στους οργανομένους για τον τελικό. Η διοίκηση μας το σεβάστηκε ,δεν έδωσε τίποτα ,πουθενά ,ενώ το σωματείο του πειραιά κατέβασε έναν στρατό και τους προμήθευσε τα εισητήρια με στόχο την δημιουργία μιας νέας ριζούπολης. Και όταν λέμε τους κατέβασε χρησημοποιούμε λόγια του κ.Συγγελίδη προέδρου του ερασιτέχνη ολυμπιακού μπροστά στις κάμερες.

Η ομάδα τώρα θα στερηθεί τον κόσμο της για 6 αγωνιστικές διότι κάποιο φωστήρς της εοπε θέουν το καλό...του αθλήματος .

Χαιρόμαστε που η διοίκηση μας δεν έμεινε αδρανής σε αυτό το σκάνδαλο και έβγαλε αμέσως ανακοίνωση που λέει αυτά που πρέπει.

Αναλυτικά:

"Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε στον ΠΑΟ η κλήση σε απολογία ενώπιον του αθλητικού δικαστή για τα επεισόδια που έγιναν εις βάρος των φιλάθλων του από μερίδα οπαδών του ΟΣΦΠ στον τελικό του Κυπέλου Ελλάδας. Η έκπληξη ήταν ακόμα μεγαλύτερη στο άκουσμα της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή, κ. Λεβενιώτη. Η ποινή που επιβλήθηκε στον ΠΑΟ ήταν 80.000 Ευρώ και 6 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών. Για πρώτη φορά στα χρονικά του αθλητισμού τιμωρούνται τα θύματα (γυναίκες, παιδιά, φίλαθλοι) εις βάρος των οποίων έγιναν επεισόδια. Θύτης (ΟΣΦΠ) και θύμα (ΠΑΟ) τιμωρήθηκαν με την ίδια ποινή.
Όλη η Ελλάδα παρακολούθησε και διαπίστωσε ότι οι φίλαθλοι του ΠΑΟ δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση από μερίδα φιλάθλων του ΟΣΦΠ και αυτό ακριβώς πιστοποίησαν και οι μάρτυρες, που κάλεσε ενώπιον του ο αθλητικός δικαστής, ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, κ. Προσαλίκας και ο εκπρόσωπος του ΟΣΦΠ κ. Δαλέζιος. Αμφότεροι οι μάρτυρες και παρά την πίεση που δέχτηκαν από τον Αθλητικό Δικαστή να καταθέσουν ότι προκλήθηκαν οι οπαδοί του ΟΣΦΠ από τους φιλάθλους του ΠΑΟ, έδωσαν την ίδια κατηγορηματική απάντηση, ότι δεν προκλήθηκαν από τους φιλάθλους μας οι οπαδοί του Ολυμπιακού.
Βλέποντας ο κ. Λεβενιώτης ότι δεν πήρε τις απαντήσεις που ήθελε «διέγραψε» όλα αυτά και παρόλα τα ακράδαντα στοιχεία που προσκόμισε ο δικηγόρος του ΤΑΑ ΠΑΟ (φωτογραφικό υλικό, φύλλο αγώνος, έκθεση παρατηρητών, έκθεση αστυνομίας, έκθεση ΔΕΑΔ, πρακτικό αγωνοδίκου επιτροπής), τα οποία ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΜΠΤΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟ, συνέδεσε τα επεισόδια του Σαββάτου που ήδη είχαν εκδικαστεί και ήδη είχαν αποδοθεί οι ανάλογες ποινές, εκδίδοντας μια απόφαση που δεν έχει καμία σχέση με το κατηγορητήριο βάσει του οποίου μας κάλεσε να απολογηθούμε.
Ο φίλαθλος κόσμος μετά από αυτήν την απόφαση μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του όσον αφορά τη βία στα γήπεδα. Είτε προκαλείς τα επεισόδια είτε προσπαθείς να τα αποφύγεις τιμωρείσαι με την ίδια ποινή. ΤΟ ΤΑΑ ΠΑΟ δεν πρόκειται να μείνει άπραγο και θα προσφύγει άμεσα στο Ανώτερο Δικαιοδοτικό Όργανο για να προσβάλλει την απόφαση αυτή, η οποία θίγει την νοημοσύνη του κόσμου».
ΥΓ. Να μας πει ο κ. Λεβενιώτης ποια είναι η κολάσιμη πράξη των φιλάθλων του ΠΑΟ την Κυριακή σύμφωνα με το κατηγορητήριό του και την απόφασή του;
ΥΓ1. Γιατί ο Αθλητικός Δικαστής αρνήθηκε να δει το βίντεο των επεισοδίων της Κυριακής;
ΥΓ2. Άραγε τι θα συμβεί σε περίπτωση που ο ΠΑΟ αθωωθεί στο ΑΣΕΑΔ και έχουμε ήδη εκτίσει τις ποινές κεκλεισμένων των θυρών και το αποτέλεσμα είναι αρνητικό προς την ομάδα μας; Οι αγώνες θα επαναληφθούν;"


ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ....Ε;;

Σχόλια