ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ...ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!



ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΓΑ
ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΔΙΠΛΟ

Η ομαδάρα μας με μια άμυνα που έσπαγε κόκκαλα και επιθέσεις ψύχραιμες και αποτελεσματικές κατάφερε και πήρε μια νίκη που τις δίνει κατά 95% την πρόκριση και κατα 90% την πρώτη θέση.

Με την σημερινή εμφάνιση ,η ομάδα μας θύμισε κάτι απο την προπέρσυνη χρονιά και μας γέμισε αισιοδοξία για την συνέχεια μιας και δεν συνηθήζει να είναι πυροτέχνημα.


Οπότε θεωρούμε δύσκολο να κάνουμε άλλη γκέλα .Και έτσι έχουμε τελευταία αγωνιστική την μάλαγα στην έδρα μας ,έχουμε και μια διαφορά 12 πόντων οπότε συνεχίζουμε δυνατά.

Αυτή η νίκη εκτός απο βαθμολογικούς λόγους ,θα βοηθήσει τους παίκτες μας και στον ψυχολογικό τομέα καθώ πολλοί απο αυτούς τους τελευταίους μήνες είχαν χάσει τα πατήματα τους και την αυτοπεποίθηση τους. Και αυτή η νίκη ήρθε την κατάλληλη στιγμή καθ΄ς έρχεται και το ντέρμπυ με τον γαύρο στο εξοχικό μας ,όπου η νίκη είναι απαραίτητη για την πρωτιά.

Απο το σημερινό ματς ξεχώρισαν οι Νίκολας που σημείωσε 19 πόντους και με εξαιρετικές εκτελέσεις πήρε το ματς στο 4ο δεκάλεπτο. Άξιος συμπαραστάτης του ο Σάρας που κι αυτός βοήθησε στα μέγιστα.

ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΚΡΙΣΗΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΘΩΣ ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΧΡΟΝΙΑ....ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΟ ΠΑΡΩΝ



ΒΕΡΟΛΙΝΟ 2-5 ΜΑΙΟΥ...ΕΡΧΕΤΑΙ...

Τα δεκάλεπτα: 19-15, 45-44, 61-61, 69-81

Μάλαγα (Ρενέσες): Κουκ 11 (3), Ροντρίγκεζ 12 (2), Βελς 4, Καμπέθας 8 (2), ΕνΝτόνγκ 4, Γκάμπριελ, Χιμένεθ 4 (1), Άρτσιμπαλντ 2, Κελάτι 10 (1), Χάισλιπ 14 (1).

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Κέτσμαν 3 (1), Σπανούλης 9 (1), Περπέρογλου, Μπατίστ 7, Φώτσης, Νίκολας 19 (4), Διαμαντίδης 10 (2), Πέκοβιτς 15, Γιασικεβίτσιους 18 (3).

Σχόλια