ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ...ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΠΙΑ!!




Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Ένας νωθρός Παναθηναικός δεν κατάφερε να πάρει την νίκη και...κατάφερε να το κατακρεουργήσει για ακόμη ένα παιχνίδι η διατησία αι να του στερήσει κι άλλος βαθμούς.

Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι ,γιατί συνέχίζουν και παίρνουν εντολές να μας κόβουν βαθμούς αφού το πρωτάθλημα το πήρανε οι πουτάνες...


Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι για το πόσο θα συνεχίσει ακόμη η πολυμετοχική παε να δέχεται αυτόν τον πόλεμο που μας κάνουν σε όλα τα επίπεδα...

Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε αν και του χρόνου (αφού για φέτος μας τελειώσανε) θα πάμε με τον σταυρό στο χέρι...

Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι γιατί οι παίκτες την μια παίζουν σαν δαιμονισμένοι και την άλλοι σαν...μπαλαρίνες. Με το να κάνουνε μια εμφάνιση καλή και 2 άσχημες ,δεν καταφέρνουν τίποτα .Αντιθέτως μάλιστα...

Το εν κατακλείδι είναι ότι το πρωτάθλημα έχει χαθεί. Μας ανάγκασαν να το χάσουμε με εχθρικές διαιτησίες απο την πρώτη κιόλας αγωνιστική και μετά βοήθησαν και οι παίκτες να το χάσουμε με απαράδεκτες και ερασιτεχνικές εμφανίσεις.

Το θέμα είναι τι γίνεται απο εδώ και πέρα ,ο πράκτορας έχει βάλει δικούς του ανθρώπους σε καίριες θέσεις και ελέγχει όλο το σύστημα .Οι δικοί μπορεί να είναι πολλοί αλλ΄ακόμα δεν έχουν καταφέρει τίποτα στο παρασκήνιο.

Πρέπει να το πάρουμε απόφαση,αν δεν καταφέρουμε να τσακίσουμε το παρασκήνιο θα την βγάζουμε με πρωταθλήματα ένα στα 10 χρόνια .

Δεν γίνεται να ζητάμε να ΄χουμε παίκτες να νικάνε και την διιτησία. Παίρνουμε παίκτες,φτιάχνουμε ομάδα για να νικάει τους αντιπάλους ,όχι για α νικάει και τις διαιτησίες.

ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ δεν αγωνίζεται καλά είμαστε οι πρώτοι που την κατακρίνουμε και ζητάμε ευθύνες...

ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΚΑΜΕ

Όπως καταλαβένετε δεν έχει νόημα να αναλύουμε το ματς. Ευκαιρίες δεν κάναμε ,σημειώσαμε ένα γκολ σε μια ανύποπτη φάση ,μας το ακύρωσαν ως οφσαιντ ενώ δεν υπήρχε .

Μετά απο λίγα λεπτά σε μια σεντρα έγινε επιστροφή της μπάλας αμυντικού του Ηρακλή στον τερματοφύλακα με το χέρι και ως δια μαγείας επόπτης και διαιτητής δεν είδανε καμμία παράβαση.


Ελλνικό πρωτάθλημα ,super λίγκες να τις χαίρεστε...σε αυτό το τσίρκο δεν θα είμαστε πολύ ακόμα διατεθειμένοι να το ανεχτούμε...


ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ...


ΥΣ:Μαζική παρουσία των φιλάθλων μας στο Καυτατζόγλειο μετά απο χρόνια...ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ

Σχόλια