(ΑΠΟ)ΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ (ΑΝΤ)ΕΧΕΤΕ...


Αύριο το βράδυ η ομάδα μας έχει ραντεβού με την ευρωπαική της ιστορία και ένα μεγάλο διπλό.
Έχουμε φτάσει σταμισά και βάλε της φετινής σαιζόν και σίγουρα μας έχει αφήσει μια πικρή γεύση. Για ακόμη ένα χρόνο χαμένο πρωτάθλημα ,για ακόμη μια σαιζόν ηττημένοι στο παρασκήνιο ,για ακόμη μια φορά αντιεπαγγελματική συμπεριφορά ομάδας σε παιχνίδια πρωταθλήματος.

ΟΜΩΣ για αύριο δεχόμαστε να τα ξεχάσουμε όλα αυτά ,με σκοπό το καλό της ιστορίας μας που έχει τα φόντα να ξαναγραφτεί με χρυσά γράμματα και να μας ξανακούσει όλη η ευρώπη. Παίζουμε με μια ομάδα που μπορεί να διαθέτει καλύτερο ρόστερ και ναέχει πιο ανεβασμένο επίπεδο αλλά σίγουρα δεν αποτελεί φόβητρο. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο περιμένουμε μαχητικότητα απο το πρώτο λεπτό ,διάθεση για νίκη και ηρεμία στο παιχνίδι.

Δεν πρόκειτε να πούμε την γνώμη μας για καλύτερη ενδεκάδα κτλ ,έχουμε προπονητή και αυτός ξέρει καλύτερα απο όλους (καλύτερα και απο τον Γκότζο και τον Νικολογιάννη). Η ομάδα θα έχει δίπλα της τον κόσμο και το μόνο που πρεπει να κάνει είναι να τον σβαστεί.

Και για να λέμε τα πάντα ξεκάθαρα ,εδώ που έχετ φτάσει ,με τις πίκρες που μας χαρίσατε στο ελληνικό πρωτάθλημα ,οτιδήποτε άλλο πέραν της νίκης δεν θα μας κάνει να σας χειροκροτήσουμε με πάθος και ειλικρίνεια. Ακόμη και η ισοπαλία θα είναι σίγουρα ενα θετικό αποτέλεσμα αλλά δεν θα ισοδυναμεί με νίκη.

ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΤΕ ΧΑΡΕΣ ,ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΑΕΙ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ
ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ
ΟΥΤΕ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ,ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ
ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΝΗΚΕΤΕ

Απόδειξτε μας ότι αντέχετε ή δείξτε μας ό,τι έχετε ...πάρτε το όπως θέλετε ,η ουσία είναι μια ...
ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ

ΥΣ:Το σημερινό πρωτοσέλιδο της sportgay για ακόμη μια φορά γλοιώδες,σας έχει τσούξει πάρα πολύ η ευρωπαική πορεία όλων των τμημάτων μας ,πάρα πολύ όμως!!

ΥΣ2:Την Κυριακή έχουμε το ματς με την ντροπή του ελληνικού αθλητισμού ,θα τα πούμε αυτά μετά την Τετάρτη ,αν και το ζητούμενο είναι το αυτονόητο.

Σχόλια