Ο ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΤΟΥ ΒΟΛΛΕΥ...;


Μεά την χθεσινή πρόκριση νιώθουμε την ανάγκη να αποδώσουμε τα συγχαρηήρια εκεί που νομίζουμε πως πρέπει.

Ο Αλέκος Λεώνης κατ΄εμάς είναι ο λόγος που η ομάδα μας είναι μέσα σε όλους τους στόχους της ,τους διεκδικεί με μεγάλες πιθανότητες και δείχνει αυτό το εντελώς πιο σοβαρό πρόσωπο η ομάδα. Αυτός ο άνθρωπος μέχρι στγμής έχει καταφέρει να περάσει στους παίκτες την φιλοσοφία νικητη που έχει ,το πάθος του για το παιχνίδι και την παύση της ματαιοδοξίας που είχαμε τα παλαιότερα χρόνια. Με ενα υλικό πιο μέτριο απότι πέρυσι έχει ήδη πετύχει περισσότερα και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μας.


Φαίνεται πως έχει στο μυαλό του κάτι μεγάλο ,πως έχει όραμα για την ομάδα .Είναι ακριβώς ότι ζητούσαμε εμείς οι οπαδοί και ότι έλειπε τα προηγούμενα χρόνια. Διαθέτει καλούς παίκτες ,όχι σούπερ σταρ (βλ.Ντάντε) και έχει κάνει μια πολύ δυνατή ομάδα.

Επίσης μεγάλο του επίτευγμα η βελτίωση του Αγκάμεζ ,αυτού του σπάνιου παίκτη. Τα προηγούμενα χρόνια όλοι αναγνωρίζαμε το απίστευτο ταλέντο που διέθετε ο πιτσιρικάς αλλά πάντα καταλήγαμε στην επιπολαιότηα και την ανωριμότητα του. Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε στο γήπεδο έναν παίκτη που παίρνει πάνω του την ομαδα ,γυρίζει ματς με προσωπικές του ενέργειες και βάζει το μυαλό του στο παιχνίδι. Αυτό σίγουρα δεν είναι τυχαίο και οφείλεται στον προπονητή μας.

Σίγουρα πολλοί απο εμάς δεν συμπαθούσαμε τον Λεώνη παλιά .Τώρα είμαστε σίγουροι πως όλο το κλίμα έχει αλλάξει ,γιατί με ατόν τον άνθρωπο στον πάγκο τα όνειρα και οι φιλοδοξίες μας φτάνουν πολύ ψηλά.


Και που ξέρετε...ίσως έχουμε έναν νέο Ομπράντοβιτς και δεν το ξερουμε...!!!!

Σχόλια