Άνετη προπόνηση πριν το ελληνικό


Σε ένα ματς αατάλληλο...για φιλάθλους μιας και ο ΑΝΤ1 σε συνεργασία με τον ΕΣΑΚΕ απόφασισαν πως η ενδεδειγμένη ώρα για να γίνει ο αγώνας ήταν όσο πιο νωρίς γίνεται (15:45) ,η ομάδα μας δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του Πανεληνίου.

Την ομάδα -να θυμίσουμε- που μς νίκησε στην Κυψέλη και απο τότε αρχίσαν τα πρώτα προβλήμτα α βγαίνουν στην επιφάνεια. Η σημερινή όμως εύκολη επικράτηση επιβεβαίωσε για ακόμη ένα παιχνίδι την περίοδο φόρμας που διανύει η ομάδα.


Με παρόντες τελικά τους Διαμαντίδη,Πέκοβιτς και κορυφαίους Σάρας και Τσαρτσαρή πήραμε μια διαφορά ασφαλείας απο το ημίχρονο και μετά αρκεστήκαμε σε παιχνίδι συντήρησης ενόψει του τελικού της Κυριακής.

Αξιοσημείωτες οι δηλώσεις του Ομπράντοβιτς που τα έχωσε στους αρμόδιους για την ώρα του αγώνα μιας και η προσέλευση όπως αναμενόταν ήταν ακετά μικρή εώς ελάχιστη.

Κύριοι της Ομοσπονδίας ,εδώ δεν είμαστε ισπανία για να πηγαίνουμε απο τις 12 το μεσημέρι γήπεδο. Εδώ ο κόσμος τις καθημερινές δουλεύει και ξεμπερδεύει αργά το απόγευμα. Το άθλημα δεν το παρακολουθούν μόνο άνθρωποι τρίτης ηλικίας που είναι ελεύθεροι .Το παρακολουθούν και μαθητές ,φοιτητές και εργαζόμενοι που ΄χουν δουλείες στις 3μιση το μεσημέρι. Ελπίζουμε η ΚΑΕ να ασκήσει βέτο στο συγκεκριμένο θέμα γιατί τα αποτελέσματα τα είδαμε σήμερα.

Όσον αφορά τον τελικό της Κυριακής ,το παραμύθι εκεί α αρχίζει να τελειώνει. Αυτό που ζητάμε είναι απλό και ξεκάθαρο ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ. Να μην τους δώσουμε την παραμικρή ελπίδα.


Τα δεκάλεπτα: 21-22, 45-34, 77-53, 93-64.

Παναθηναϊκός: Κέτσμαν 3, Σπανούλης 6, Περπέρογλου 5, Μπατίστ 11, Φώτσης 11, Χατζηβρέττας 4, Νίκολας (0/6 τριπ.), Τσαρτσαρής 13, Διαμαντίδης 11, Πέκοβιτς 6, Σάκοτα 6, Γιασικεβίτσιους 15.

Πανελλήνιος: Όστοϊτς 8, Παπαμακάριος 2, Καλαϊτζίδης, Καλαϊτζής 2, Σακελλαρίου, Νιούλεϊ 8, Πέτρουλας, Νατζφέι 4, Πέτροβιτς 9, Γκράντι 14, Γκόλεματς 9, Ραντένοβιτς 8.

Σχόλια