ΕΤΣΙ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ!!!!




Η ομαδάρα που χτίζει σταδιακά ο μεγάλος προπονητής μας Λεώνης παρέδωσε για άλλη μια φορά μαθήματα υψηλού επιπέδου βόλλευ και μας έφτιαξε την μέρα. Θύμα αυτήν την φορά η συμπαθέστατη ομάδα του αμερικάνικου ναυτικού που δεν απαρνήθηκε έναν ακόμη βιασμό.

Ακόμη και κάποιος που δεν του αρέσει το βόλλευ ή τέλος πάντων δεν σκαμπάζει και πολλά ,σήμερα η εμφάνιση του Αγκάμεζ δεν άφηνε και πολλά περιθώρια για να απαρνηθεί κάποιος το τέραστιο ταλέντο που διαθέτει (όχι,απόψεις δεν αλλάζουμε ,σήμερα μας έδειξε την θετική του πλευρά). Αρκεί να πούμε πως στο δεύτερο σετ το πήρε μόνος του αφού χάναμε 4 πόντους και μας έβαλε μπροστά με 3 δίνοντας προσωπικό ρεσιτάλ με άψογα σερβίς και θανατηφόρα καρφιά.


Αποτέλεσμα; 29,5 πόντοι στο κεφάλι των απόγονων...

Τώρα βέβαια αν αναφερθούμε μόνο στην παρουσία του Αγκάμεζ θα αδικούμε την υπόλοιπη ομάδα αλλά τι να πρωτοπούμε;; Όλα λειτούργησαν άψογα ,υψηλο και αποτελεσματικό μπλοκ,τέλεις πάσες ,γρήγορες άμυνες ,ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ και για αυτό ευθύνεται φυσικά ο Λεώνης που είναι μαέστρος στον πάγκο και είμαστε πεπεισμένοι ότι μαζί του θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές.


Στον αντίποδα είχαμε μια ομάδα πεπεισμ΄νη ότι μπορεί να μας κάνει την ζημιά και να μας προκαλέσει προβλήματα. Χάθηκαν έσα στις ψευδαισθήσεις τους και...3-0 και τα κεφάλια κατω.

Να αναφερθούμε και στην παρουσία του κόσμου που σήμεα αντιλήφθηκε την ιστορική σημασία του αγώνα και έδωσε το παρών ,δίπλα στην ομάδα και φάνηκε πως έπαιξε κι αυτός τον δικό του ρόλο.

Λοιπόν 3-0 σήμερα...χρειαζόμαστε ένα σετ για την πρόκριση στο final4 ,ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΤΡΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΧΑΡΑΣ.

ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΜΑΣ ΚΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΥΛ.


Τα σετ: 29-27, 25-23, 25-21.
Παναθηναϊκός: Ερπ 5, Αγκάμεζ 30, Αντράε 10, Ανδρεάδης 4, Γκέριτς 7, Ντεπέστελε 6, Στεφάνου (λ-69%), Ντονάς, Ψάρρας, Χατζηαντωνίου, Λάππας.
Ολυμπιακός: Ριβέρα 7, Σουλτανόπουλος 5, Τσέργας 1, Τζούριτς 9, Ούρναουτ 3, Μίλκοβιτς 15, Παπαδημητρίου (λ-76%), Καρυπίδης, Ρουμελιώτης.

Αλέκος Λεώνης: "Φυσικά και είναι πλεονέκτημα το 3-0 αλλα δεν πρέπει να το δούμε έστι. Ο Ολυμπιακός έχει καλή ομάδα με καλό προπονητή. Το κερδός είναι ότι δεν έπεσε ούτε ένα αντικείμενο. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά"
Φρανκ Ντεπεστέλε: "Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είχαμε πάθος και είχαμε και έναν εκπληκτικό κόσμο. Έγινε ένα σκληρό παιχνίδι αλλά πρέπει να συγκεντρωθούμε τώρα στον αγώνα του πρωταθλήματος. Το επόμενο ματς στο Ρέντη δεν θα είναι εύκολο, δεν πρέπει να παρασυρθούμε. Κάναμε ένα βήμα, δεν πήραμε ακόμα την πρόκριση ακόμα"
Ρενό Ερπ: "Έχω ενοχλήσεις, δεν ξέρουμε το πρόβλημα ακόμα. Θα κάνουμε αύριο τις απαραίτητες εξετάσεις για να δούμε τι συμβαίνει. Δεν ξέρω αν θα αγωνιστώ στο δεύτερο ματς. Από το δεύτερο σετ και μετά δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Το είπα στον προπονητή μου, μόνο στην άμυνα μπορούσα να βοηθήσω. Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά στη συνέχεια καταφέραμε να ισορροπήσουμε και να πάρουμε το ματς. Κάναμε το πρώτο μεγάλο βλήμα. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να προσέξουμε. Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμη. Πάμε στον Πειραιά με πολλές ελπίδες για την πρόκριση"
Άντρια Γκέριτς: "Πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι. η ανατροπή στο πρώτο σετ ήταν το καθοριστικό σημείο για εμάς. Συγχαρητήρια στον υπέροχο κόσμο μας. Αυτόν τον κόσμο θέλουμε. Ήταν υπέροχος δεν δημιούργησε το παραμικρό και μας βοήθησε σε όλο το ματς. Η συνέχεια είναι δύσκολη αλλά εμείς παλεύουμε το κάθε ματς"


ΥΣ1: Οι δηλώσεις του Έλληνα χθες ήταν αυτές που έπρεπε...διάφορα μμε σήμερα αρχίσαν τα ηθικοκλαψομουνιάσματα. ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΕΣ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΓΑΜΑΣ ΡΕ ΜΑΓΚΑ!!

ΥΣ2:Φάνηκε για άλλη μια φορά η συμβολή του κόσμου ,παίρνουμε σαν δέσμευση τα χθεσινα λόγια του Ελληνα οτι του χρόνου τέλος η γλυφάδα. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!

Σχόλια