ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΘΕΛΟΥΜΕ...ΕΣΕΙΣ;;



Τις τελευταίες μέρες (απο την ημέρα της γιορτής συγκεκριμένα και έπειτα) γινόμαστε μάρτυρες ενός άτυπου και ανούσιου πόλεμου μεταξύ του Πατέρα και της οικογένειας Γιαννακόπουλων.

Την Δευτέρα το βράδυ στην εκδήλωση (ο θεός να την κάνει εκδήλωση) ο θαννάσης χρησημοποίησε βαριές(αλλά ολόσωστες) εκφράσεις για την απουσία των λαβάρων με τα 4 ευρωπαικά. Ήταν κάτι που συμφωνούσαμε όλοι μαζί του. Την επομένη η ΠΡΑΣΙΝΗ βγήκε με πρωτοσέλιδο βαρύ ΅ΒΕΒΥΛΟΙ ΦΥΓΕΤΕ΅ ,σωστό και ακριβές για αυτά που είχαν λάβει χώρα το προηγούμενο βράδυ. Συμφωνήσαμε γιατί ήταν ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ πρωτοσέλιδο και μιλούσε στην καρδιά του κόσμου. Το απόγευμα όμως το πράγμα ξέφυγε με ανακοίνωση του Νίκου Πατέρα μιλώντας ουσιαστικά προς του Γιαννακόπουλος και ενημερώνοντας τους πως δεν θα ανεχτεί άλλο αυτήν την κατάσταση με τα τσουχτερά πρωτοσέλιδα της ΠΡΑΣΙΝΗΣ προς την παε και το πρόσωπο του συγκεκριμένα πολλές φορές.


Εκεί είπαμε μπόρα είναι θα περάσει ,άστο να πάει στο διάολο ,μην συνεχίστει ,δεν δίνουμε βάση,σε 1 βδομάδα θα έχει ξεχαστεί.

ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ η ΠΡΑΣΙΝΗ το συνέχισε με ένα αν μη τι άλλο πολύ σκληρό πρωτοσέλιδο ΅ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ΅. Πάρα πολύ σκληρό,μεγάλο φάουλ απο την εφημερίδα που το συνέχισε και αλά τώρα δεν θελουμε να γινόμαστε μάντες κακών.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ,Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ,ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ,ΔΥΝΑΤΟΥΣ ,ΧΩΡΙς ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ,ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!!!!

  • ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΤΕ
  • ΣΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΑΙΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ
  • ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟ
  • ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑΥΜΑΤΑ ΣΤΗ ΕΥΡΩΠΗ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΙ ΑΞΙΖΕΤΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ


ΥΣ:Βγενόπουλος,Τζίγγερ τηρούν σιγή ιχθύος ,μακάρι να μην έχουμε κι απο κει άλλες δυσσάρεστες εκπλήξεις...

ΥΣ2:Μόλις τώρα πληροφορηθήκαμε ότι ο Παύλος έδωσε τέρμα στην κόντρα μιλώντας στο gazzeta. Tώρα περιμένουμε απάντηση και απο τον Πατέρα για παύση των πυρών και να συνεχίσουμε όλοι μαζί και δυνατοί.


ΕΝΙΑΙΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ...Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥΣ

Σχόλια