Παναθηναϊκός-Ηρακλής 2-2 ,11/12/2005



Σχόλια:

**Το ...highlight της αναμέτρησης ήταν μετά την λήξη του 90λεπτου και συγκεκριμένα στην συνέντευξη τύπου ,όπου ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι δεν άντεξε και ξέσπασε. Τα cazzo του μείνανε στην ιστορία και δικαιωματικά εκείνη η συνέντευξη τύπου είναι ακόμη ό,τι πιο έντονο έχουμε δει απο προπονητή.

** Oυσιαστικά σε εκείνο το ματς ξεκίνησε να μπαίνει το νερό στο αυλάκι για την δημιουργία της ενωμένης Θύρας υπό την ονομασία "Ενιαίος Φορέας Συνδέσμων Θύρας 13", όταν με μια συμβολική κίνηση οι Athens Fans και οι υπόλοιποι σύνδεσμοι που έπαιρναν εισιτήρια στις θύρες 1 και 3, κατευθύνθηκαν προς το απέναντι πέταλο των Ανεξάρτητων για να ενώσουν τις φωνές τους ενάντια στην διοίκηση και την ομάδα για τις τότε ντροπιαστικές ήττες.


Συνθέσεις:

Διαιτητής: 

Σκόρερ: 

Κίτρινες Κάρτες:

Κόκκινες Κάρτες: 

Εισιτήρια: 

Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Δήλωσαν:

Πρωτοσέλιδο "Αθλητική Ηχώ":

Βίντεο:



Φωτογραφίες:




 


Ρεπορτάζ της εποχής

**Ό,τι λάθος βρείτε στα στοιχεία για το εν λόγω ματς ή ό,τι φωτογραφία ή βίντεο έχετε ,μπορείτε να μας στείλετε στο panathinaikos.press@gmail.com ώστε να το διορθώσουμε/ενσωματώσουμε και να μας βοηθήσετε στην προσπάθεια να προσφέρουμε ένα πληρέστατο αρχείο στους φίλους του Παναθηναϊκού.

Σχόλια