Μήνυμα ΠΑΕ σε Βενιζέλο

 "Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθούμε τις εξελίξεις σχετικά με την ανακατασκευή του σταδίου Καραϊσκάκη για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Ειδικότερα, μας ικανοποιεί η πολιτική βούληση, την οποία έχει επιδείξει η κυβέρνηση προκειμένου να ξεπεραστούν ανυπέρβλητα εμπόδια, όπως η αντίδραση της ΕΟΕ, τα τεράστια ποσά που πρέπει να δαπανηθούν ως αντισταθμιστικά στην ΕΟΕ για την απαλλοτρίωση του σταδίου Καραϊσκάκη, και πολλά άλλα.

Σε κάθε περίπτωση, επικροτούμε τη στάση της κυβέρνησης η οποία υποστηρίζει με κάθε τρόπο και μέσο την ανέγερση ποδοσφαιρικών γηπέδων.

Πάγια θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι ότι η πολιτεία οφείλει να στηρίζει όλες τις ομάδες, και ιδιαιτέρως τις ομάδες οι οποίες εκπροσωπούν τη χώρα μας σε Διεθνείς διοργανώσεις, προκειμένου να μπορούν να αγωνίζονται σε σύγχρονα ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Σ' αυτό το πλαίσιο υπενθυμίζουμε στον αρμόδιο Υπουργό κ. Βενιζέλο και στην κυβέρνηση τη ρητή δέσμευση για ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ και ισότιμη λύση στο γηπεδικό πρόβλημα της ομάδας μας.

Αναμένουμε άμεσα την υλοποίηση των υποσχέσεων και των προτάσεων της κυβέρνησης διότι, σε αντίθετη περίπτωση, παραβιάζεται η υπόσχεση της πολιτείας και νοθεύεται βάναυσα ο υγιής ανταγωνισμός μεταξύ ιστορικών συλλόγων".

Σχόλια