Π.Γιαννακόπουλος: «Γουδί ή ανακατασκευή της Λεωφόρου»

 «Για τον Παναθηναϊκό προτεραιότητα αποτελεί η περιοχή στο Γουδί. Ο ΠΑΟ είναι ομάδα της Αθήνας και η έδρα του πρέπει να βρίσκεται μέσα στα όριά της. Η δεύτερη λύση που προτείναμε στον κ. Λιάνη η αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του «Απόστολος Νικολαΐδης». Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός είναι εντελώς αντίθετος με την κατασκευή νέου γηπέδου στον Ελαιώνα. Ο κ.Λιάνης μας είπε ότι θα ερευνήσει το θέμα και θα συναντηθεί και με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Συζητήσαμε και για άλλες λύσεις. Ο κ. Λιάνης μας υποσχέθηκε πως θα θέσει το θέμα στον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο και εν συνεχεία θα έχουμε και νέα επαφή για να οριστικοποιηθεί. Όπως όλες οι ομάδες αντιμετωπίζονται με καλό μάτι από την πολιτεία, έτσι ζητάμε να ισχύσει και τον Παναθηναϊκό αυτό

Οι σχέσεις του Ερασιτέχνη με την ΠΑΕ είναι κάτι παραπάνω από άριστες. Ο Παναθηναϊκός καλύπτει τουλάχιστον 20 τμήματα που αφορούν τον αθλητισμό και απαιτεί καλύτερη μεταχείριση. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε ένα μοντέρνο και σύγχρονο γήπεδο στο Γουδί που θα καλύπτει τις ανάγκες όλων των σωματείων».

Σχόλια