Αγ.Φιλιππίδης: «Να παραχωρηθεί η έκταση του Ελαιώνα μαζί με το γήπεδο»

 «Το θέμα έχει δυο άξονες. Ο πρώτος είναι η δέσμευση του κ. Βενιζέλου για ταυτόχρονη λύση σε ΠΑΟ-ΟΣΦΠ. Είμαστε υπέρ της λύσεως του γηπέδου του Ολυμπιακού. Σε συνάντηση που είχε ο κ. Βαρδινογιάννης με τον κ. Βενιζέλο ο δεύτερος δεσμεύτηκε για ταυτόχρονη λύση του προβλήματος. Ο δεύτερος άξονας είναι η ανταλλαγή που ζητάει η πολιτεία, με την Λεωφόρο, που ανήκει στον ερασιτέχνη. 

Η αξία του οικοπέδου της Λεωφόρου μαζί με το υπάρχον γήπεδο είναι περίπου 25δις. Η αξία του οικοπέδου που μας παρέχει η πολιτεία είναι μόλις 3δις. Ζημιωνόμαστε 22δις, για αυτό τον λόγο ζητάμε να μας παραχωρηθεί η έκταση του Ελαιώνα μαζί με το νέο γήπεδο. 

Αυτή είναι η λύση που προτείνουμε στην πολιτεία με πρωτόκολλο που έχουμε υπογράψει με τον ερασιτέχνη, στον οποίο ανήκει το «Απόστολος Νικολαϊδης». 

Ο δήμος έχει αποδεχθεί ότι το γήπεδο της Λεωφόρου είναι ιδιοκτησίας του ερασιτέχνη. Νομίζω ότι η λύση που προτείνουμε είναι η πλέον λογική. 

Είμαστε υπέρ της λύσεως του Καραϊσκάκη για τον Ολυμπιακό. Επιθυμούμε λύση και για τις τέσσερις μεγάλες ομάδες που εκπροσωπούν την Ελλάδα στο εξωτερικό. Το ότι διαφημίζουμε την Ελλάδα στο εξωτερικό το είχε παραδεχθεί ο κ. Υπουργός σε σχετική ερώτηση που του είχα κάνει σε συνάντηση που είχαμε μαζί του οι 16 πρόεδροι της Α΄ Εθνικής».

Σχόλια