Manchester United-Panathinaikos 3-1 ,21/11/2000


Για την 1η αγωνιστική της δεύτερης φάσης των ομίλων του Champions League.

Συνθέσεις:


Manchester United (Sir Alex Ferguson): Μπαρτέζ, Φ. Νέβιλ, Γκ. Νέβιλ, Σιλβέστρ, Μπράουν, Κιν, Σκόουλς, Μπατ, Σέρινχαμ, Μπέκαμ, Γιορκ.


Panathinaikos (Aggelos Anastasiadis): Νικοπολίδης, Μπασινάς, Φύσσας, Βόκολος, Χένρικσεν, Γκούμας, Γκαλέτο, Σιπνιέφσκι (79΄ Ολιβάρες), Βαζέχα (75΄ Κιάσσος), Καραγκούνης (67΄ Βλάοβιτς), Λυμπερόπουλος.

Διαιτητής: Domenico Messina (ITA)

Σκόρερ: 48' Σέριγχαμ ,81' 90' Σκόουλς - 65' Καραγκούνης

Κίτρινες Κάρτες:

Κόκκινες Κάρτες: 

Εισιτήρια: 65.024

Γήπεδο: Old Trafford

Δήλωσαν:

Αγ.Αναστασιάδης: «Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, γρήγορο, με δύο όψεις. Στο πρώτο μέρος παίξαμε καλύτερα, κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε. Το δεύτερο ξεκίνησε με ένα γκολ που απαγορεύεται να δέχεται μια ομάδα που θέλει να διεκδικεί κάτι. Παρόλα αυτά βρήκαμε το κουράγιο και παίξαμε στα ίσα. Από εκεί και πέρα έπαιξαν ρόλο οι δυνάμεις. Μετά την αναγκαστική αλλαγή του Καραγκούνη είχαμε τρία, τέσσερα πολύ κουρασμένα παιδιά και εκεί χάθηκε το ματς»

Λ.Βόκολος: «Το ότι φεύγουμε πικραμένοι επειδή χάσαμε από την μεγάλη Μάντσεστερ λέει πολλά»

Τ.Φύσσας: «Δείξαμε ότι αντιμετωπίσαμε την Μάντσεστερ χωρίς δέος. Ο Παναθηναϊκός παίζει παντού με ψηλά το κεφάλι. Αγωνιστήκαμε για την Ελλάδα, για τον κόσμο μας»

Σερ Άεξ Φέργκιουσον: «Ήταν το πιο ποιοτικό μας παιχνίδι τα τελευταία 2-3 χρόνια. Ήταν θαυμάσιο και με μεγάλη ταχύτητα. Στο δεύτερο ημίχρονο πιάσαμε πιάσαμε πολύ υψηλή απόδοση, ενώ στο πρώτο ήταν πολύ καλός ο Παναθηναϊκός»

Π.Σκόουλς: «Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλός και δέχεται δύσκολα γκολ. Μετά την ισοφάριση, άρχισα να πιστεύω ότι δεν θα νικήσουμε»

Πρωτοσέλιδο "Αθλητική Ηχώ":

Βίντεο:



Φωτογραφίες:


















Ρεπορτάζ της εποχής:

Πηγές:

**Ό,τι λάθος βρείτε στα στοιχεία για το εν λόγω ματς ή ό,τι φωτογραφία ή βίντεο έχετε ,μπορείτε να μας στείλετε στο panathinaikos.press@gmail.com ώστε να το διορθώσουμε/ενσωματώσουμε και να μας βοηθήσετε στην προσπάθεια να προσφέρουμε ένα πληρέστατο αρχείο στους φίλους του Παναθηναϊκού.

Σχόλια