Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 2-1, 17/1/2000


Για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α Εθνικής.

Σχόλια:

Συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Γ.Κυράστας): Χαλκιάς, Μπασινάς, Ολιβάρες, Αλεξόπουλος, Χένρικσεν, Μίκλαντ, Καραγκούνης (71' Κιάσσος), Νασιόπουλος, Βαζέχα, Ασάνοβιτς (81' Γκαλέτο), Σίνγκουρτσον (81' Σιπνιέφσκι).

Πανιώνιος (Μ.Κατσαβάκης): Πουρλιοτόπουλος, Μητσιόπουλος, Κόντης, Ναλιτζής, Κιούρκος (21' Ιωάννου), Κριτσμάρεβιτς (92' Παπαδόπουλος), Χασιώτης, Τσιβελέκης, Πάντιτς, Παλαμάρας, Καραϊσαρίδης.

Διαιτητής: Kύρος Βασάρας

Σκόρερ: 1' Μίκλαντ, 11' Νασιόπουλος, 38' Ναλιτζής

Κίτρινες Κάρτες:

Κόκκινες Κάρτες: 

Εισιτήρια: 

Γήπεδο: O.A.K.A

Δήλωσαν:

Γ.Κυράστας: Δεν είμαστε φαβορί για τον τίτλο, άλλη ομάδα είναι. Αυτό που μας νοιάζει είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να χαίρεται ο κόσμος  μπάλα, με καλά αποτελέσματα. Δεν αγχωθήκαμε για την νίκη, γιατί ο Πανιώνιος δεν μας απείλησε. Απλά υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες στο ποδόσφαιρο που μπορεί να κάνουν την ζημιά, αν δεν "καθαρίζεις" ένα παιχνίδι όπως θα κάναμε εμείς αν είχαμε έναν παίκτη που να κάνει το εύκολο γκολ.

Μ.Κατσαβάκης: Παίξαμε με την πιο πλήρη ομάδα του πρωταθλήματος και το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο. Είχε εκπληκτικό ξεκίνημα και πάλι καλά για μας, που δεν πέτυχε το τρίτο γκολ που θα μας τελείωνε.

Πρωτοσέλιδο "Αθλητική Ηχώ":

Βίντεο:



Φωτογραφίες:

Ρεπορτάζ της εποχής

Πηγές:

**Ό,τι λάθος βρείτε στα στοιχεία για το εν λόγω ματς ή ό,τι φωτογραφία ή βίντεο έχετε ,μπορείτε να μας στείλετε στο panathinaikos.press@gmail.com ώστε να το διορθώσουμε/ενσωματώσουμε και να μας βοηθήσετε στην προσπάθεια να προσφέρουμε ένα πληρέστατο αρχείο στους φίλους του Παναθηναϊκού.

Σχόλια