Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-0 ,13/1/1980




Σχόλια:

**Η επιστροφή του Μίμη Δομάζου στον Παναθηναϊκό μετά απο 1,5 χρόνο παρουσίας του στην Άεκ ήταν γεγονός. Και η ατμόσφαιρα στο γήπεδο γιορτινή!

Συνθέσεις:


Παναθηναϊκός: (Μπρούνο Πεζάολα): Κωνσταντίνου, Μπανάσας (80’ Ελευθεράκης), Τσιριγώτης, Ζιάκος, Κόβης, Λιβαθηνός (49’ Καψής), Κατσιάκος, Δομάζος, Υφαντίδης, Κουρόπουλος, Αλβαρεζ.

Oλυμπιακός: (Τόζα Βεσελίνοβιτς): Αρβανίτης, Νοβοσέλατς, Κυράστας, Βαμβακούλας, Παπαδόπουλος, Ξανθόπουλος, Κουσουλάκης (58’ Λεμονής), Καραβίτης, Αλστρομ, Κρητικόπουλος, Κοκολάκης (46’ Περόνε)


Διαιτητής: Μεσσαλάς

Σκόρερ: 18' Υφαντίδης ,85' Αλβάρεζ

Κίτρινες Κάρτες:

Κόκκινες Κάρτες: 

Εισιτήρια: 23.097

Γήπεδο: Απόστολος Νικολαϊδης ,Λεωφόρος Αλεξάνδρας

Δήλωσαν:

Μ.Πεζάολα: "Δεν ήταν ανάγκη να έρθω στην Ελλάδα για να μάθω ποιος είναι ο Δομάζος. Η φήμη του έχει ξεπεράσει τα σύνορά σας πριν από χρόνια. Κρίμα που είναι 39 χρονών. Παίκτες της κλάσεως του Δομάζου δεν έπρεπε να έχουν ταυτότητα που να τους θυμίζει την ηλικία. Όπως για τους δικούς μας Ριβέρα, Ματσόλα, έτσι και για παίκτες αξίας όπως ο Δομάζος, το "ρολόι του χρόνου" θα έπρεπε να σταματήσει στην ίδια ώρα και χρόνο. Μόνο έτσι οι φίλαθλοι θα μπορούσαν να γευτούν τη μαγεία του ποδοσφαίρου. Στους παίκτες αυτούς, το μυαλό κι η ευφυΐα είναι η ίδια η αγάπη και το πάθος για την μπάλα…"

Πρωτοσέλιδο "Αθλητική Ηχώ":

Βίντεο:





Φωτογραφίες:














Ρεπορτάζ της εποχής

Πηγές:

**Ό,τι λάθος βρείτε στα στοιχεία για το εν λόγω ματς ή ό,τι φωτογραφία ή βίντεο έχετε ,μπορείτε να μας στείλετε στο panathinaikos.press@gmail.com ώστε να το διορθώσουμε/ενσωματώσουμε και να μας βοηθήσετε στην προσπάθεια να προσφέρουμε ένα πληρέστατο αρχείο στους φίλους του Παναθηναϊκού.

Σχόλια