"Στρατηγέ" γιατί δεν γίνεσαι στρατηγός;


Μετά την ήττα-αποκλεισμό ο Μίμης Δομάζος προτίμησε να ασκήσει την κριτική του στον προπονητή της ομάδας όχι μέσα από το αγαπημένο του "Φως" αλλά από τον NovaΣΠΟΡ Fm.

Για την ήττα λοιπόν, εκτός της αγωνιστικής ανωτερότητας του αντιπάλου ευθυνόταν και ο προπονητής μας σύμφωνα με τον "Στρατηγό".

Κι επειδή κανένας προπονητής του Συλλόγου δεν έχει γλιτώσει από την κριτική του κ.Δομάζου, μου γεννάται εύλογα η απορία
για ποιο λόγο δεν αυτοπροτείνεται επιτέλους στην ΠΑΕ και να κάτσει στον πάγκο της ομάδας να τα κάνει όλα σωστά αφού ξέρει μπάλα και τα πάντα για αυτόν όπως φαίνεται είναι τόσο απλοϊκά.

Γιατί πραγματικά βαρέθηκα να βγαίνει κάθε επόμενη και να "δικάζει" κάθε ομάδα μας. Βέβαια κάνει και τα...διαλείμματα του εφαρμόζοντας το...δούναι και λαβείν. Το ίδιο που συμβαίνει και με σχεδόν όλους τους υπόλοιπους παλαίμαχους μας.

ΥΓ: Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει προσφέρει πάρα πολλά στον Σύλλογο, όσο ήταν παίκτης. Τις μεγαλύτερες στιγμές του ποδοσφαιρικού τμήματος για την ακρίβεια. Όσο ήταν παίκτης όμως...


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν: 
«Οι Ολλανδοί ήταν μια κλάση ανώτερη από τον ΠΑΟ. Η ομάδα έπαιξε όσο καλύτερα μπορούσε. Ήταν τυχερός στο πρώτο ημίχρονο γιατι έκανε δύο σουτ και έβαλε δύο γκολ. Με την κλήρωση αυτή που είχε στον όμιλο έπρεπε τουλάχιστον να πάρει τη 2η θέση. Τώρα είναι 4ος και αποκλείστηκε».

-για τις εμφανίσεις της ομάδας: 
«Και ο προπονητής και οι παίκτες ευθύνονται… Είναι αλλαγές αυτές που έκανε χθες ο προπονητής; Έβγαλε τον Ατζαγκούν… Μετά δεν είχε κέντρο καθόλου. Δυστυχώς έκανε πολλά λάθη. Τα λάθη αυτά φαίνονται αλλά δεν γράφονται.  Γενικά κάνει λάθη ο προπονητής… Και δεν ξέρω εάν οι άνθρωποι που κάθονται δίπλα του τι λένε…
Η περσινή χρονιά είναι καλή. Τότες όμως δεν τον υπολόγιζαν. Δεν περίμεναν κάτι… Και οι παίκτες έπαιζαν ελεύθερα. Τώρα όμως ο ΠΑΟ έχει πίεση και με τη πίεση δεν παίζει. Και τώρα πλέον τον υπολογίζουν. Πιέζουν, μαρκάρουν και έρχονται στο γήπεδό του να κερδίσουν. Τώρα το προσπαθούν ενώ παλιότερα μας έλεγαν να μην τους βάλουμε πολλά γκολ.
Υπάρχει πρόβλημα στη μεσαία γραμμή. Οι επιθετικοί δεν παίρνουν καλές πάσες. Δεν υπάρχει ο παίκτης που θα πάρει την ομάδα επάνω του».

-για το ματς με τον ΠΑΟΚ: 
«Την Κυριακή αν χάσει, χάνει και οποιαδήποτε ελπίδα έχει για πρωτάθλημα»

Σχόλια