Tα tweets να γίνονται και ο ΠΑΟ να πάει να...


Ο εξαφανισμένος Αλαφούζος χτύπησε ξανά μέσω του twitter του. Αυτήν την φορά ασπάστηκε ένα tweet ενός φίλου του σχετικά με διαχρονική κρατική εύνοια που απολαμβάνει ο Ολυμπιακός. Τώρα, θα σκεφτείτε τι ενδιαφέρει τον επιχειρηματία που δρα για το καλό (και) της ομάδας από τον Πειραιά με τις εγκληματικές του ενέργειες στον Παναθηναϊκό τα τελευταία δύο χρόνια και ασπάζεται μια τέτοια τοποθέτηση.


Μα προφανώς δεν τον ενδιαφέρει αυτό, αλλά το συμβόλαιο που υπέγραψε με την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά δικαίωματα του Παναθηναϊκού. Δεν θέλει να δημιουργούνται σκιές γύρω από την συμφωνία, αφού τα λεφτά τα χρειάζεται. Κάπως πρέπει να βγουν οι φετινές υποχρεώσεις ή αν αποχαιρετά την ΠΑΕ, κάπως πρέπει να προεισπράξει τίποτα για να πληρώσει παλιές προσωπικές του αμαρτίες...φαντάζομαι.

Πάντως είναι τραγικό πως η τελευταία φορά που εμφανίστηκε στο twitter για ποδοσφαιρικά θέματα ήταν προ μηνών για το κωλόχαρτο της Τούμπας και σήμερα για την ΕΡΤ.

Τόσους μήνες που ξήλωνε την ομάδα, αθετούσε υποσχέσεις, έκανε μπλοκ με τον Ολυμπιακό, χρησιμοποιούσε το όνομα της ομάδας για πολιτικές σκοπιμότητες και έτρωγε καταδικαστικές ποινές το τριφύλλι, είχε χαθεί από προσώπου γης και δεν μας εξηγούσε τα...πλάνα του.

Προφανώς και δεν μας κάνει εντύπωση απλά να χαμε να λέγαμε...

Σχόλια