Στην Ξάνθη ξεκινάει το πρωτάθλημα...που θα τελειώσει δεν ξέρουμε


Η κλήρωση για το νέο πρωτάθλημα διεξήχθη και έβγαλε πρεμιέρα για τις 25-26 Αυγούστου στην Ξάνθη.

Σε ένα πρωτάθλημα που ο Παναθηναϊκός δεν ξέρει τι στόχους έχει, αφού δεν ξέρει τι διοίκηση θα έχει, τι ρόστερ θα έχει και ποια έδρα θα έχει...

Το μόνο σίγουρο είναι πως όσο συνεχίζεται αυτή η κατάσταση, τόσο απρόβλεπτα θα κυλάει η σεζόν...


Εμείς ας ευχηθούμε, όχι καλή τύχη στην ομάδα, αλλά ας είναι η τελευταία χρόνια που θα βρει έτσι το ποδοσφαιρικό τμήμα. Και μακάρι αυτό που βιώνουμε σήμερα να είναι ο πάτος του βαρελιού και να μην έχει κι άλλο...

Ο καθένας ας πράξει φέτος όπως νομίζει. Αρκεί να έχει το τριφύλλι στην καρδιά...

ΥΓ: Για την συνέντευξη του Δ.Γιαννακόπουλου στο Sdna θα γράψω την άποψη μου τις επόμενες μέρες. Μια αναμενόμενη συνέντευξη (τόσο χρονικά, όσο και σε αυτά που ειπώθηκαν) με ίσως μεγαλύτερη σημασία κι από τις ίδιες εξελίξεις στην περιβόητη μεταβίβαση της ΠΑΕ.

ΥΓ2: Το blog δεν ανανεώνεται γιατί ανανεώνεται. Σύντομα θα είναι κάπως αλλαγμένο ώστε να είναι πιο εύχρηστο, καλαίσθητο και οργανωμένο.

YΓ3: Όσοι ποντάρουν σε μια νέα...Άεκ, ας μην ρίξουν ούτε για αστείο τα λεφτά τους σε αυτό το σενάριο γιατί ο Παναθηναϊκός δεν είναι το ίδιο μέγεθος. Όπως στα εύκολα σπάμε ρεκόρ εισιτηρίων, έτσι και στα δύσκολα θα φερθούμε ανάλογα. Είτε εντός, είτε εκτός γηπέδου.

YΓ4: Αναλυτικά το πρόγραμμα του πρωταθλήματος


Σχόλια