Πλησιάζει σε Μανθιάτη κάνοντας νέο deal με Ολυμπιακό!


Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού είναι ακόμη ένας παίκτης του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Μανθιάτης.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, η κρούση έχει ήδη γίνει τόσο στον παίκτη όσο και στην ομάδα του, με τις συζητήσεις να βρίσκονται σε καλό σημείο και το deal να κρίνεται από το ποσοστό μεταπώλησης που θα κρατήσει ο Ολυμπιακός, όπως με τον Βέργο.


Νέα...εποχή λοιπόν, με τον Παναθηναϊκό να ενισχύει το ρόστερ του με κομμένους παίκτες του Ολυμπιακού. Άλλοι θα πουν πως γίναμε παράρτημα του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο, άλλοι θα πουν πως ο Νταμπίζας με δεδομένο ότι δεν έχει λεφτά για μεταγραφές παίζει με τον χρόνο, ώστε να κλείσει στην αυλαία της μεταγραφικής περιόδου τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Δυστυχώς και οι δύο οπτικές αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα...


ΥΓ: Τα Χριστούγγενα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε τυλίξει σε δώρο τους παίκτες της και τους πίεζε να πάνε στον Ολυμπιακό. Τελικά αυτό δεν έγινε. Το καλοκαίρι, ο Παναθηναϊκός παίρνει τους κομμένους του Ολυμπιακού...φαντάζομαι αυτές θα είναι οι αξιώσεις τους για να πάρει δωρεάν ο Ολυμπιακός τον Μολέντο και για να συνεχίσει η...καλή συνεργασία ενόψει της νέας σεζόν.

ΥΓ2: Και όλα αυτά την στιγμή που το περιβάλλον του Αλαφούζου θεωρεί κλεισμένη την μεταβίβαση των μετοχών στην Panasia...φαντάζομαι οι νέοι επενδυτές διαφυλάσσουν την επένδυση τους με αυτές τις κινήσεις...

Σχόλια