Περί Αλαφουζοεκατομμυρίων...


Γιορτές και πανηγύρια είχαμε σήμερα το πρωί με την είδηση πως ο Γ.Αλαφούζος έβαλε 7.000.000 ευρώ στην ΑΜΚ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Συνολικά έχει βάλει σχεδόν τα μισά από τα 20.000.000 ευρώ που είχε δηλώσει πως θα βάλει, ώστε να περάσει η ομάδα σε νέα εποχή.

Μια νέα εποχή που, αν έρθει, φρόντισε να την κάψει με τα λεφτά που δεν φρόντισε να βάλει για χρέη που δημιουργήθηκαν κυρίως επί ημερών του.

Όχι πως τα συγκεκριμένα τα βάζει για να εγγυηθεί το αύριο της ομάδας, αλλά γιατί λογικά σχετίζονται με χρέη που θα κυνηγάνε τον ίδιο.


Μέχρι στιγμής λοιπόν, σε λιγότερο από ένα μήνα, έχει βάλει σχεδόν 10 εκατομμύρια ευρώ.

Και εδώ πολύ εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κάποιος γιατί αυτός ο άνθρωπος λέμε πως εκδικείται τον Σύλλογο και γιατί ίσως παίζεται και κάποιο έργο πλήρης αγωνιστικής απαξίωσης της ομάδας.

Σε...πενηνταράκια λοιπόν, ο Παναθηναϊκός:

ΔΕΝ ΘΑ ΕΤΡΩΓΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, εάν ο Αλαφούζος διακανόνιζε ληξιπρόθεσμες οφειλές που έφταναν τα 5,6 εκατομμύρια ευρώ στην περίοδο χάριτος 6 μηνών που του είχε δώσει η Ουέφα. Η διοίκηση του λοιπόν σε αυτό το χρονικό διάστημα διακανόνισε κάπου στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

ΔΕΝ ΘΑ ΕΤΡΩΓΕ 6 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟ ΠΕΡΥΣΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΛΟΓΩ ΒΕΜΕΡ, εάν ο Αλαφούζος διακανόνιζε τις οφειλές προς τον Γερμανό που κυμαίνονταν στις 500.000 ευρώ.

ΔΕΝ ΘΑ ΕΤΡΩΓΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΛΛΩΝ 6 ΒΑΘΜΩΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, εάν ο Αλαφούζος και η διοίκηση του δεν έστελναν σχεδόν κενό φάκελο για να πάρει την αδειοδότηση στο νέο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός.


Στην πραγματικότητα ο Παναθηναϊκός δεν θα έτρωγε καμία από τις παραπάνω ποινές εξαιτίας του Αλαφούζου, εάν αυτές οι ποινές κυνηγούσαν τον ίδιο τον Αλαφούζο.

Επειδή στο τέλος θα βγει και από πάνω...επειδή δεν εκτιμάμε τα λεφτά που έβαλε στον Παναθηναϊκό και δεν τον αφήνουμε να διαλύει όπως ο ίδιος επιθυμεί την ομάδα, που πλέον του είναι βάρος.

Σχόλια