Πάει για κεκλεισμένων η «πρόβα τζενεράλε»


Υπό τον φόβο έντονων αντιδράσεων του κόσμου για τα όσα κωμικοτραγικά γίνονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Συλλόγου, η διοίκηση του Γ.Αλαφούζου είναι έτοιμη να προχωρήσει σε ακόμη μια καινοτομία και να διοργανώσει την «πρόβα τζενεράλε» κόντρα στον Λεβαδειακό στο προπονητικό κέντρο της ομάδας (;) γήπεδο της Καλλιθέας χωρίς την παρουσία κόσμου!


Φαίνεται πως οι συνεργάτες του πήραν τα μηνύματα και αντιλήφθηκαν πως φέτος δεν υπάρχει καμία διάθεση για υπομονή στο έργο που έχει αποφασίσει να παίξει ο Αλαφούζος και αποδεικνύεται πως το «όχι» στην Λεωφόρο έχει να κάνει εξίσου με την παρουσία του κόσμου.

Ζήσαμε για να το δούμε κι αυτό. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να μην θέλει να αγωνιστεί στην Λεωφόρο γιατί φοβάται τον κόσμο!

Αφού λοιπόν οι ίδιοι άνθρωποι που πρόκριναν την λύση του γηπέδου στην Καλλιθέα, τελικά φαίνεται πως την απορρίπτουν επειδή υπάρχουν ζητήματα ασφαλείας, όπως αναφέρει το site του φερόμενου ως ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Sport Fm.

Συνεπώς, η «πρόβα τζενεράλε» οδηγείται στο...προπονητικό κέντρο στο Κορωπί.

Κρύβει την ομάδα για να κρύψει τις αντιδράσεις και ποντάρει σε αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ (ή αλλαγή βάρδιας για όσους δεν έχουν πειστεί) μέχρι και την 1η Σεπτεμβρίου όπως ανέφεραν άνθρωποι του στην εφημερίδα «Έθνος», ώστε να μην δει σε ζωντανή μετάδοση όλη η Ελλάδα την αγάπη των Παναθηναϊκών προς το πρόσωπο του.


ΥΓ: Φανταζόμαστε πως στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην Ξάνθη δεν θα ζητήσουν εισιτήρια για λόγους ασφάλειας, ενώ αν δεν έχει γίνει η μεταβίβαση μέχρι και την 2η αγωνιστική είναι ικανός να ζητήσει την τιμωρία της ομάδας για να παίξει κεκλεισμένων το ματς με την Λαμία.

Σχόλια