Αδιάφορη ήττα στην πρεμιέρα του νέου Παναθηναϊκού


Την ήττα με 2-0 γνώρισε ο Παναθηναϊκός στην Ολλανδία από την έτοιμη Άλκμααρ στην ανεπίσημη πρεμιέρα του για την νέα σεζόν, που αναμένεται από τις πλέον δύσκολες -αν όχι η πιο δύσκολη- στην ιστορία του Συλλόγου.


Μια αδιάφορη ήττα αφού από την μια όλα τα ενδιαφέροντα που σχετίζονται με το ποδοσφαιρικό τμήμα έχουν να κάνουν με τα εξωαγωνιστικά και από την άλλη οι λύσεις...ανάγκης και η πενιχρή κίνηση στο μεταγραφικό παζάρι για την στελέχωση του ρόστερ έχουν εκμηδενίσει το ενδιαφέρον του κόσμου.

Δεν έχει καμία σημασία, όχι μόνο ότι έχασε το τριφύλλι από την σαφώς πιο έτοιμη Ολλανδική ομάδα, αλλά και πως αγωνίστηκαν και συμπεριφέρθηκαν οι παίκτες του Γ.Δώνη. Κι αυτό γιατί δεν φαίνεται να υπάρχει προοπτική στο τμήμα, μιας και οι πάντες βαδίζουν προς το άγνωστο. Ο τεχνικός διευθυντής δεν ξέρει για ποιους παίκτες να ψάχνει, ο προπονητής τι ομάδα θα έχει για να βγάλει την σεζόν και οι παίκτες τι στόχους θα...πρέπει να διεκδικήσουν. Όλα αυτά, όχι γιατί το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, αλλά επειδή πολύ απλά...δεν υπάρχει κεφάλι.

Αυτός που πουλάει παραμένει το ίδιο και περισσότερο επικίνδυνος για το τριφύλλι και αυτός που αγοράζει αναβάλει το deal από μήνα σε μήνα. Και πάντα με δεδομένο πως ακόμη και σήμερα, ακόμη και μετά από όσα έγιναν την προηγούμενη σεζόν, κανένας δεν ξέρει πόσα είναι τα χρέη της ΠΑΕ, πόσες οι υποχρεώσεις και σε ποιους.


Το πρώτο φιλικό λοιπόν τελείωσε, τα επόμενα θα έρθουν αλλά στην πραγματικότητα όλοι περιμένουμε να δούμε που θα κάτσει η μπίλια με την ΠΑΕ και όχι τι ομάδα θα φτιάξει ο Δώνης.

Για την ιστορία...

Σκόρερ: 17' Μποαντού, 44' Φράιντεϊ

Άλκμααρ: Μπιζότ, Σβένσον, Φλάαρ, Χατζηδιάκος, Ούβεγιαν (34' Σεβαστάνο), Μίντσιο, Σέουντγιενς (73' Βαν Ριν), Τιλ , Ιντρίσι, Μποαντού, Φραϊντέι.

Παναθηναϊκός: Διούδης (46' Κότσαρης), Κολοβέτσιος (80' Κουντουριώτης), Γιόχανσον (63' Θεοχάρης), Οικονόμου (76' Οικονομόπουλος), Κουλιμπαλί (70' Αποστολάκης), Ινσούα (46' Μαυρομάτης), Δώνης (46' Τζανδάρης), Κάτσε (46' Στάικος), Μουνιέ (57' Χαντζάρας), Χατζηγιοβάνης (57' Μπουζούκης), Ρεγκάκος (63' Πίσπας).


: Δείγμα της κατάντιας που επικρατεί στο τμήμα είναι πως, εκτός ότι δεν έγινε καμία προσπάθεια από την ΠΑΕ να υπάρξει τηλεοπτική μετάδοση, δεν υπήρξε ενημέρωση για το σημερινό φιλικό τόσο από τα social media της όσο και από το επίσημο site της, τα οποία έχουν να ανανεωθούν από τις αρχές Ιουνίου...

ΥΓ2: Ήταν λέει στο ματς και ο γιος του Πιεμπονγκσάντ και πολλοί το μετέφρασαν πως το deal κλείνει. Απλά να θυμήσουμε πως πριν λίγα χρόνια, άλλο ένα deal έκλεινε και έκαναν παρέλαση στο ΟΑΚΑ Τσάκες και Πρίγκιπισσες...


Σχόλια