Αυτοί σέβονται την φανέλα


Ο Μ.Ουζουνίδης και οι παίκτες του συνεχίζουν να παίζουν κόντρα στον Γ.Αλαφούζο. Παρά την συνεχή διάλυση σε όλα τα επίπεδα του ποδοσφαιρικού τμήματος εξαιτίας της εκδικητικής στάσης του μεγαλομετόχου (;) της ΠΑΕ, η ομάδα δείχνει στην πράξη πως σέβεται την φανέλα και με ένα άνετο 0-3 πέρασε από την έδρα του Πανιωνίου.


Μια νίκη που έρχεται σε συνέχεια της απώλειας των 3 βαθμών για τα χρωστούμενα του Αλαφούζου στον Βέμερ. Μια νίκη που θα έφερνε σε απόσταση αναπνοής από το Ευρωπαϊκό εισιτήριο, όμως από την μια ο αποκλεισμός από την Uefa και από την άλλη οι βαθμοί που μας αφαιρέθηκαν, την καθιστούν άχρηστη.

Παράλληλα, για ακόμη μια Κυριακή σκεφτόμαστε τι θα μπορούσε να έκανε ο Ουζουνίδης εάν ο Αλαφούζος δεν του έλεγε το ένα ψέμα μετά το άλλο το καλοκαίρι και αν δεν τον άδειαζε κάθε εβδομάδα κατά την διάρκεια της σεζόν.

Την χρονιά που η δικτατορία του Ολυμπιακού έπεσε, αντί ο Παναθηναϊκός να διεκδικεί το πρωτάθλημα, μάχεται για...την ύπαρξη του.

Την άλλη Κυριακή με τον Πάοκ στην Λεωφόρο οφείλουμε σαν κόσμος να δώσουμε βροντερό παρών. Όχι για να βγάλουμε τα εσώψυχα μας, αλλά για να στηρίξουμε την καψούρα μας. Και μόνο. Όπως μάθαμε να κάνουμε πάντα, όπως πρέπει να κάνουμε πάντα.

Σχόλια